Suunnitelmat

Syntyvät ja suunnitteilla olevat pentueemme.

Vuoden 2023 suunnitelmat

Vuodelle 2023 on suunnitteilla useampi shelttipentue. Odotettavissa on soopeli- ja mahdollisesti myös tricolour- ja bluemerlepentuja.

Etsin näyttelyistä ja/tai harrastuksista kiinnostuneita koteja pennuille sekä sijoituskoteja mahdollisille narttupennuille (myös omien pentueiden ulkopuoliset yhdistelmät). Lemmikkikoteja on jo tarpeeksi.

Kaikki pennut myydään rakastaviin koteihin tuomaan iloa arkeen ja harrastuksiin. Shetlanninlammaskoira on aktiivinen rotu, joten se kaipaa lisäaktivointia myös päivittäisen lenkkeilyn ohella. Pennut kasvavat perheen keskellä omakotitalossa ja ne pääsevät osaksi normaalia arkielämää kaikkine äänineen ja tapahtumineen. Ne pääsevät tutustumaan erilaisiin ja -ikäisiin ihmisiin, ääniin ja alustoihin jo ennen luovutusikää, jotta ne saavat parhaat mahdolliset lähtökohdat elämään. Pennut rekisteröidään, sirutetaan ja madotetaan asianmukaisesti ennen luovutusta. Pennun mukaan saat myös kattavan pentupaketin ja -infon.

Pentukyselyihin vastaan mieluiten sähköpostitse tai esimerkiksi Facebookissa yksityisviestein. Tulevilta pennun ostajilta toivon hartaasti kiinnostusta virallisiin terveystutkimuksiin (lonkat, kyynärät, silmät, polvet + selkä). En varaa pentuja ennen niiden syntymää vaan valitsen kodit luonteen mukaan vasta pentujen ollessa muutaman viikon ikäisiä. Otan kuitenkin alustavia kyselyitä vastaan! Tapaan pennunostajan mieluiten jo ennen pentujen syntymää kasvotusten.

Etsin myös jatkuvasti sijoituskoteja narttupennuille. Joskus on tarjolla pentuja myös omien yhdistelmieni ulkopuolelta, joten jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä milloin vain!

Lue vinkit pennun hankintaan ja ota yhteyttä alla olevasta painikkeesta!

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.