Tietoa meistä

Tällä sivulla voit lukea hieman kennelistämme ja minusta kasvattajana.

(c) Kerttu Luostarinen

Olen Nataly Ylönen Mikkelistä ja minä häärin Feliwing’s-kennelin taustalla. Sain kennelnimeni 2017 syksyllä ja ensimmäinen pentueeni syntyi heinäkuussa 2018. Tavoitteenani on kasvattaa rodunomaisia shetlanninlammaskoiria, joissa olisi ainesta sekä harrastuksiin että näyttelyihin. Ihanteellinen sheltti olisikin täysin terve, hyvällä hermorakenteella varustettu, kaunisrakenteinen sekä se liikkuisi kauniin askelin.

Työskentelen nykyisin markkinoinnin työtehtävissä etänä kotoa käsin. Olen siis jatkuvasti kotona pentujen ja aikuisten koirieni seurana. Aiemmalta koulutukseltani olen koiratrimmaaja, ja työskentelin myös lemmikkitarvikeliikkeessä noin 7 vuoden ajan, joten työkokemusta löytyy myös koirapuolelta. Jo nuoren ikäni aikana olen ehtinyt kartuttamaan tietoa ja kokemusta kattavasti eläimiin liittyen, mutta tiedonjanoni ei ole vielä sammumassa pitkiin aikoihin. Olen kiinnostunut mm. koirien ruokinnasta ja terveydestä, sosiaalistamisesta, perinnöllisyydestä sekä kouluttamisesta.

Harrastan koirieni kanssa aktiivisesti ajanpuutteen vuoksi vain lenkkeilyä ja koiranäyttelyissä käyntiä (kotimaassa ja ulkomailla), mutta treenaamme silloin tällöin erilaisia temppuja, paimennusta ja hajuntunnistusta. Aiemmin olen käynyt Oskun kanssa agilityn perus- ja jatkokursseilla, mutta ajan käydessä vähiin olemme luopuneet siitä harrastuksesta toistaiseksi.

Tervetuloa kennel Feliwing’s-sivustolle ja toivottavasti kuulemme vielä sinusta!

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.