Suunnitelmat

Syntyvät ja suunnitteilla olevat pentueemme.

Suunnitteilla loppuvuodelle 2020

CY JCH Ihmetassun Illusion Of Gaialle eli “Ennille” on suunnitteilla soopelipentuja seuraaviin juoksuihin. Juoksuja odotetaan marras-joulukuulle.

Otan tähän pentueeseen enää näyttelyistä kiinnostuneita kyselyitä. Etsin myös sijoituskoteja mahdollisille narttupennuille.

Kaikki pennut myydään rakastaviin koteihin tuomaan iloa arkeen ja harrastuksiin. Shetlanninlammaskoira on aktiivinen rotu, joten se kaipaa lisäaktivointia myös päivittäisen lenkkeilyn ohella. Pennut kasvavat perheen keskellä omakotitalossa ja ne pääsevät osaksi normaalia arkielämää kaikkine äänineen ja tapahtumineen. Ne pääsevät tutustumaan erilaisiin ja -ikäisiin ihmisiin, ääniin ja alustoihin jo ennen luovutusikää, jotta ne saavat parhaat mahdolliset lähtökohdat elämään. Pennut rekisteröidään, sirutetaan ja madotetaan asianmukaisesti ennen luovutusta. Pennun mukaan saat myös kattavan pentupaketin ja -infon.

Pentukyselyihin vastaan mieluiten sähköpostitse (kennelfeliwings@gmail.com) tai esimerkiksi Facebookissa yksityisviestein. Tulevilta pennun ostajilta toivon hartaasti kiinnostusta virallisiin terveystutkimuksiin (lonkat, kyynärät, silmät, polvet + selkä). En varaa pentuja ennen niiden syntymää vaan valitsen kodit luonteen mukaan vasta pentujen ollessa muutaman viikon ikäisiä. Otan kuitenkin alustavia kyselyitä vastaan! Tapaan pennunostajan mieluiten jo ennen pentujen syntymää kasvotusten.

Etsin myös jatkuvasti sijoituskoteja narttupennuille. Joskus on tarjolla pentuja myös omien yhdistelmieni ulkopuolelta, joten jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota yhteyttä milloin vain!

 

A dog is the only thing on earth that loves you more than you love yourself.

Ota yhteyttä

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish